Te koop: Tiny House met locatie in Roosendaal


RxDOMI is 25 m2 light living @ Tiny Oevers Roosendaal
Vraagprijs woning € 55.000,- k.k. 
Gebruikskosten grond: € 300,- per maand. 

Over de woning
De RxDOMI is een compacte, stijlvolle woning ontworpen door Rezone met het opensource bouwsysteem Wikihouse. De woning bestaat grotendeels uit gecertificeerd Fins vurenhout en heeft opvallend kleurgebruik: de kopse gevels zijn van goud, de lange zijkanten en het dak zijn donkergroen. De kozijnen zijn buiten lichtgrijs en binnen wit. Het interieur is afgewerkt met wit pvc marmer, en zwarte en houten elementen. 

De woning bestaat uit een benedenverdieping van 20 m2 met woonkamer, keuken en badkamer. Boven is de slaapkamer van 5m2, met toegang tot een dakterras van 5m2. Om de woning heen is buitenruimte.

Optioneel
In overleg kunnen we interieurelementen van Fins vurenhout op maat maken zoals een hoogslaper, kast, tafel en stoelen. Kosten hiervoor komen bovenop de vraagprijs van de woning. 

Over de locatie
De RxDOMI is bestemd voor Tiny Oevers, een tijdelijke woonlocatie voor een tiental Tiny Houses in de nieuwe wijk Stadsoevers in Roosendaal. Tiny Oevers is een rustige plek, vlakbij het water van de Vliet, het Sfeerstrand en een sportpark. Op loopafstand vind je het treinstation en het centrum van de stad. De bewoners wonen graag in goede harmonie met elkaar en geven samen hun woonomgeving vorm, met aandacht voor planten en dieren. Je kan tot 2028 op Tiny Oevers wonen. 

Zie voor meer informatie: www.minitopia.eu/tinyoevers

Specificaties van de woning
25 m2 woonoppervlak, beneden 20 m2 en boven 5m2. 
Dakterras van 5m2 en buitenruimte om de woning.
De rechthoekige woonkamer wordt ongemeubileerd opgeleverd. 
De badkamer heeft wit pvc marmer op de vloer, een koperen douchekraan, een zwarte wc en een houten element met daarop een ovale zwarte wasbak en kraan. De douchebak en handdoekradiator zijn eveneens zwart. Een grijze stalen schuifdeur dient als afsluiting. 
Er is een boiler van 80 liter.
De keuken heeft een wit marmeren blad met een zwarte wasbak en kraan en houten kastjes van Fins vuren. Er is een inductiekookplaat, combimagnetron en een circulatie afzuigkap. Er zijn twee zwarte radiatoren beneden. Ook de wandcontactdozen zijn zwart. 
De slaapkamer in de bovenste unit heeft een deur naar het dakterras en een radiator. 
De woning is duurzaam gebouwd: FSC hout, cellulose isolatie, HR++ glas.
De verwarming is elektrisch. Het huis is los te koppelen en verplaatsbaar over de weg.

Overige informatie
De RxDOMI is een showmodel en wordt op dit moment gebouwd. De woning is roerend goed omdat het niet aan de grond genageld kan worden. Dit is van invloed op de financieringsmogelijkheden. 

De gebruikersovereenkomst van de grond is in principe voor een jaar en wordt telkens met een jaar verlengd. De opzegtermijn bedraagt 2 maanden. De woning is na de aankoop je eigendom. De vraagprijs is inclusief transport en plaatsing op de locatie. 

Reageren
Reageren kan per direct en tot 20 maart 2021 via een e-mail aan info@rezone.eu 

– Een reactie moet voorzien zijn van een motivatie van financiering en een toelichting op waarom je graag op Tiny Oevers wilt wonen. 

– De vraagprijs is een vaste prijs, zo houden we de RxDOMI betaalbaar

– Oplevering is 1 mei 2021

– Voor vragen over de woning, Tiny Oevers en de gebruiksovereenkomst kan je contact opnemen met Rezone via info@rezone.eu

Published on Mar 03, 2021 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top