Aangeboden per direct: tijdelijke woonplek op Minitopia!

Er komt een tijdelijke woonplek vrij op Minitopia. Deze voormalige milieustraat in ’s-Hertogenbosch is nu hét toonbeeld van flexibel, duurzaam en sociaal wonen. Er staan dertig eigenzinnige zelf(af)gebouwde woningen. Oude elementen worden nog steeds gebruikt, zo zijn lbc tanks  plantenbakken geworden en de Weegbrug is nu een centrale ontmoetingsplek.
Wonen op Minitopia betekent vrij en sociaal wonen. Er worden activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen met open huizen, debatten of filmavonden. Op deze manier betrekken we stadsbewoners bij de plek en het verhaal van Minitopia. De omgeving is openbaar toegankelijk. 

Voor wie
Dit is een ideale plek voor duurzame tiny houselovers met een unieke woning waarvan de footprint niet groter is dan 50M2. Het gaat om een tijdelijke woonlocatie die op enig moment in de toekomst door een andere partij gebruikt gaat worden. Op dit moment is het onduidelijk hoe lang je hier kan wonen. Het is dus erg belangrijk dat je flexibel bent. De opzegtermijn is 1 maand. De gebruikerskosten van de grond zijn € 300,- per maand.

Reageren
Ben je enthousiast en wil je graag reageren? Stuur dan voor 15 maart 2021 een e-mail naar info@rezone.eu

Een reactie moet voorzien zijn van een motivatie van financiering en een toelichting op waarom je graag op Minitopia wilt wonen. 

De gebruikskosten van de grond a € 300,- per maand is een vaste prijs, die jaarlijks geïndexeerd wordt

Verhuizen is per direct mogelijk 

www.minitopia.eu

Published on Feb 18, 2021 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top