Showcase

De showcase.

FLORIANE PIC & JORIS LIPSCH
POETIC MORPHOLOGY

Een smal pad nodigt bezoekers uit het landschap te verken- nen, het gedicht volledig te lezen en zichzelf te omringen door de nieuwe connotaties die ontstaan tussen tekst en vorm. Het besneeuwde landschap uit de tekst wordt kneedbaar en blijkt een veelheid aan beteke- nissen te herbergen.

poetic_1

REZONE
VERFSCAPE

Bezoekers beleven de ruimte op een zintuigelijke manier door middel van aanrakingen en het gehoor. Zo brengen bezoekers fabrieksgeluiden uit het verleden naar het heden. Details komen tot leven in een interactieve soundscape.

Technologie is ontwikkeld door Martijn Verhallen.

Soundscape

 

MARK VAN DER NET
PLAYCITY
Playcity is een interactief speelveld dat zich beweegt tussen een virtuele city tour, stadsanalyse en overlegtafel. Door over de projectie van Den Bosch te lopen ontdekt de gebruiker meerdere dimensies van het thema leegstand in deze stad.

futurecity_n

REZONE
THE GAME 1.0

In Rezone the Game moet on- roerend goed gered worden van verloedering en leegstand, zo- dat de stad kan voortbestaan. Samenwerking is de sleutel tot succes. Spelers moeten snel reageren want leegstand ver- spreidt zich als een olievlek en stort zo de stad in een proces van verval.

Doorontwikkeling in samenwerking met Blewscreen.

MP2012-12-14@3 IMG_3338page8image11600 page8image11760

page8image7728 page8image7888

Published on Sep 04, 2013 / Filed under: all projects | playful interventions | the game / Tags:

Back to top