Het boek: Minitopia, ruimte voor je woonwens

We zitten in de laatste fase van het boek Minitopia, ruimte voor je woonwens dat naar verwachting 4 december in de winkel ligt van musea an architectuurcentra. Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan hier.

Minitopia het boek gaat over de vrijheid om je eigen woonwens te realiseren en laat zien hoe nieuwe woonvormen in de praktijk tot stand komen. Woonvormen die compact, flexibel, kant en klaar of modulair zijn. Ontworpen met een app en zelf gebouwd, met natuurlijke bouwstoffen of slim hergebruik van bestaande materialen. De ambachtelijke en innovatieve bouwmethoden in dit boek bieden tal van inspirerende ideeën voor het bouwen van je eigen duurzame woning.
Dit boek komt voort uit het project Minitopia, een plek in Nederland waar Tessa Peters en Rolf van Boxmeer (Rezone) condities scheppen voor experimentele woongebieden met ruimte voor nieuwe woonvormen. Minitopia het boek gaat dieper in op de vormgeving van nieuwe woongebieden en het organisch ontstaan van samenlevingen waar voldoende ruimte is voor solidariteit en saamhorigheid.“De verbeelding aan zet”

Minitopia. Ruimte voor je woonwens 
Pionierend boek over radicaal nieuwe woonvormen die buiten de getreden paden gaan. 
Prijs: € 34,95

> Biedt tal van inspirerende ideeën voor het bouwen van een duurzame toekomst in wonen

> Een must have voor kunstenaars, professionals, designers en anderen met interesse in duurzaam wonen.

Met een voorwoord van Rijksbouwmeester Floris Alkemade, met bijdragen van artistiek leider en ontwerper Tessa Peters en architect en ontwerper Rolf van Boxmeer, schrijver en researcher Jeroen Junte en schrijver en organisatieadviseur Peter Camp, e.a.

Published on Nov 05, 2020 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top