Rezone the Game in Wenen

De afgelopen maanden werd Rezone te Game geĆ«xposeerd in Wenen op de expositie Serious Fun. Wegens een groot succes is er nu ook een boek over deze expositie uitgebracht! Het boek gaat over de vraag: Wat kunnen games en game-mechanismen bijdragen aan architectuur en stedenbouw? De spellen worden zowel vanuit speltechnisch als vanuit architectuurkritisch oogpunt bekeken.Vind je dit onderwerp interessant? Klik dan op de onderstaande link en lees snel meer! https://www.nai010.com/…/serious-fun…/246007

Meer informatie: Rezone the game is een spel dat ingaat op de problemen rondom leegstand. De spelers dienen gezamenlijk de stad te redden. Op deze manier proberen we spelers bewust te maken van de gevolgen van leegstand en de manieren om hier gezamenlijk uit te komen.

De titel van de expositie in Wenen heet Serious Fun. Architecture & Gaming, en gaat over de vele architectonische verhalen die in digitale en fysieke games schuilen. De presentaties van internationale ontwerpers nodigt uit om spelenderwijs na te denken over de ontwikkeling van de stad en de rol die games, kunst en visie op architectuur hierin spelen. Ze zijn niet alleen leuk om te doen, maar houden ook kritische spiegels voor.

Published on Sep 14, 2022 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top