Gezocht: Minitopia bewoner!

Ben jij iemand met een avontuurlijke, flexibele en open houding? Wil je graag pionieren en niet bang is om het nieuwe aan te gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De Tiny-House movement veroverd Nederland! Kleiner wonen, ontspullen, terug naar de basis. Maar hoe is dat nou in het dagelijks leven? Binnenkort wordt op het Minitopia terrein de zogenaamde C3 living woonunit geplaatst. Deze woonunits zijn gebaseerd op gebruikte zeecontainers die uitgerust worden met onder andere Cradle2Cradle materialen en zonnepanelen. Zo ontstaat een verplaatsbare, duurzame woonunit die betaalbare huisvesting op maat mogelijk maakt.

Rezone zoekt een vrijwilliger die tijdelijk in deze woning wil wonen. Ben jij iemand met een avontuurlijke, flexibele en open houding? Wil je graag pionieren en niet bang is om het nieuwe aan te gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou! We stellen de unit voor een paar maanden ter beschikking en zijn opzoek naar een persoon die zijn ervaring over de beleving wilt delen via een blog. En als je bij Minitopia woont dan vragen we ook input om de gemeenschap vorm te geven in overleg wat de activiteiten kunnen zijn. Het wonen zal voor 2-3 maanden zijn. Stuur je motivatie brief voor 20 september naar post@rezonethegame.nl tav Minitopia!

 

Schermafbeelding 2016-08-31 om 21.15.42

 

Schermafbeelding 2016-08-31 om 21.15.51

Published on Aug 20, 2016 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top