Casade is op zoek naar bewoners van het 123 Tiny Casade project!

Rezone werkt in opdracht voor de Woningcorporatie Casade om advies te geven tijdens het proces 123 Tiny Casade. Zij zoeken nu bewoners voor het Tiny house project!

Een unieke kans voor Tiny house liefhebbers. Casade onderzoekt de mogelijkheid voor een Tiny wonen project. Daarvoor zijn zij op zoek naar mensen die dit avontuur met hen aan willen gaan. Zij zoeken mensen van jong tot oud, die graag kleiner willen wonen, wonen anders willen beleven en er anders naar willen kijken.
Wil jij graag op een duurzame, compacte en betaalbare manier wonen? Wil jij leven in een groene omgeving, die gezamenlijk ingevuld wordt en waar ruimte is voor delen maar ook voor meer vrijheid? Meld je dan aan!
Een aantal enthousiaste mensen is al gestart met het project. Ze denken na over hoe hun tinyhouse eruit kan zien en ook hoe je samen met andere tinyhouse bewoners je omgeving kan inrichten. Met het project heb jij een grotere kans om in een huis te wonen wat aansluit bij je woonwensen.
Casade wil ervoor zorgen dat mensen met een bescheiden inkomen, een fijn tinyhouse kunnen huren.

Wil jij ook meedoen met 123 Tiny Casade? Meld je dan nu aan!
Casade heeft binnen de Gemeente Waalwijk een aantal stukken grond in haar bezit, die geschikt zijn voor dit project voor minimaal tien jaar. De locaties zijn er dus al. Nu is Casade nog op zoek naar mensen die graag zo willen wonen. Inbreng van geïnteresseerden is nodig om deze plekken met Tiny woningen te bebouwen. En zo te werken aan een mooi, duurzaam en groen Tiny wonen project!

De inschrijving voor Tiny Casade is inmiddels gesloten.

Published on Dec 12, 2019 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top