WANTED! TIJDELIJKE BEWONER VOOR NIEUWE MICRO WONING OP MINITOPIA!

Vanaf donderdag 12 oktober 2017 wordt er een nieuw kant en klare woning van NEZZT geplaatst! 

Minitopia is de proeftuin van Nederland voor nieuwe woonvormen. De maatschappij is aan het veranderen, waarbij we nieuwe woonvragen zien ontstaan. Ook is er een verschuiving van bezit naar gebruik. Op Minitopia wordt gedoogd gewoond in verschillende woonconcepten die aansluiting zoeken met de nieuwe woonvraag. De locatie is uniek in zijn soort. Vanaf donderdag 12 oktober wordt er een nieuw kant en klare woning van NEZZT geplaatst!

Het type NEZZT woning dat geplaatst gaat worden is een efficiënte micro woning met een aparte slaapkamer en bewijst dat je ook in een compacte woning van 38m2 ook heel fijn kan wonen.

 INT_2089_De Meeuw_NEZZT_B4_LR kopie

 

Wat wij bieden:
-       Een tijdelijk te gebruiken compleet aangesloten, gestoffeerde en gemeubileerde woning  NEZZT op unieke groene locatie Minitopia
-       De woning wordt geplaatst op 12 oktober en zal blijven staan tot 1 januari 2018, met uitzicht op een verlenging van 3 maanden
-       Wordt onderdeel van Minitopia, een unieke gemeenschap in Den Bosch van bewoners die verschillende woonconcepten bewonen en testen.

Wat vraagt NEZZT:
-       Een flexibele en avontuurlijk persoon of koppel die de NEZZT gedurende minimaal 3 maanden wil bewonen en testen. We volgen graag je ervaringen. Je brengt verslag uit van je woonervaringen in een wekelijkse blog en kan dit op een verfrissende manier overdragen. Je stelt de woning af en toe open voor rondleidingen en bent dan een ambassadeur voor de woning.

Wat vraagt Minitopia:
-       Wij vragen een bijdrage van 200 euro voor service en onderhoud terrein.
-       Een persoonlijke bijdrage aan gemeenschappelijke onderdelen, in een vorm die bij jouw past.

Wil je meedoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar post@rezonethegame.nl. Vertel waarom jij de ideale tijdelijke bewoner bent en hoe je graag wil meedoen. Je kunt reageren tot vrijdag 22 september. We zullen de uitkomst bekend maken op vrijdag 29 september.

Hier de PDF van de oproep: WANTED nezzt

 

 

Schermafbeelding 2017-09-11 om 09.31.03

 

 

image001 kopie

 

Published on Sep 11, 2017 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top