WANTED! An innovative mobile HOME

Schermafbeelding 2017-04-10 om 18.39.48

Minitopia is op zoek naar een nieuwe tiny, tijdelijk, mobiel, verplaatsbaar of anderszins vernieuwend huis(je) om te tonen in ons woonlab Minitopia in Den Bosch. Ben jij fabrikant, importeur of leverancier van een vernieuwend woonconcept? Dan zoekt Minitopia jou! 

We zijn op zoek naar een nieuwe slimme en/of mobiele woning om tijdelijk te plaatsen op Minitiopia. Inmiddels is Minitopia een begrip in Den Bosch, Brabant en Nederland aan het worden als locatie waar nieuwe woonconcepten, midden in het groen, getest worden op bewoning.

Wat vragen wij?
De tijdelijke plaatsing van een woning vanaf half april tot en met oktober 2017, die bewoond kan worden, als kantoor te gebruiken of als showroom te bezichtigen is.

Wat bieden wij?
Unieke en mediagenieke experimenteerlocatie Minitopia, in gedoogconstructie vanuit gemeente ’s-Hertogenbosch voor daadwerkelijke bewoning door Minitopia bewoner.

  • Minitopia biedt een bijzondere fotogenieke groene locatie, midden in een woonwijk, in Den Bosch.
  • Minitopia is een locatie die regelmatig in de belangstelling staat van verschillende media.
  • Een perfecte locatie voor een modelwoning.
  • Plug-and-play m.b.t. stroom, water en rioleringsvoorzieningen.
  • Bewoner en locatie bieden de leverancier of producent de buitenbewone kans om woonervaring op te doen waarmee de woning verder geperfectioneerd en doorontwikkeld kan worden.

Voor meer info of interesse, neem contact op met Rezone:

rolf@rezonethegame.nl
tessa@rezonethegame.nl

 

Published on Apr 10, 2017 / Filed under: all projects | Minitopia / Tags:

Back to top