Oproep vrijwilligers Haunted Hengelo

We zijn opzoek naar vrijwilligers voor een project in Hengelo!
Van donderdag 10 mei tot en met zondag 20 mei wordt op het Schouwburgplein en stationsplein de kunst en technologie expositie ‘Haunted Hengelo’ gehouden.
De fysieke wereld wordt steeds meer vermengd met de digitale wereld, deze smartcity wordt het nieuwe stedelijk concept voor steeds meer steden. Je privacy loopt van de offline wereld de online wereld in en visa versa. Het publiek wordt gedurende de 10 dagen op meerdere verassende manieren geconfronteerd met kunstprojecten over digitale technologieën, sensors, slimme apparatuur en camera’s in de openbare ruimte.
Voor deze expo zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons op verschillende manieren willen helpen bij dit bijzondere en actuele event in de openbare ruimte. We zoeken naar mensen die ons tijdelijke mobiele en opblaasbare paviljoen, die dient als infocentrum, willen bemannen en om bezoekers te ontvangen en ze van informatie te voorzien en eventueel rond te leiden. En we kunnen je hulp ook gebruiken bij een van de events die we tijdens het festival organiseren. De expositie is dagelijks open van 10:00 – 21:00 uur.

Ben jij op een of meerdere dagen tussen 10 tm 20 mei beschikbaar om te helpen als vrijwilliger op dit festival, meld je dan aan via post@rezonethegame.nl!

 

Published on Mar 02, 2018 / Filed under: all projects / Tags:

Back to top