Bewonersblog Minitopia – Pauline Baets

Vannacht had ik mijn eerste droom over Minitopia. Ik droomde dat er in plaats van mijn kleine huisje een twee keer zo groot huis stond. En dat onze beheerder vond dat het te groot was.

En dat ik misschien weg moest. Toch een beetje angst voor de kleine ruimte? Toen ben ik opgestaan en heb ik een kop thee gezet. En toen had ik voor het eerst een groot geluk moment in dit kleine huisje. Wat een rust.

Tiny wonen is vooral een concept waar ik tot nu toe ontzettend veel van heb geleerd. Ik kwam hier met ongeveer twee keer zoveel spullen dan die ik nu heb. Minimaliseren gaat niet ineens. Nee, het is een proces. Omdat ik nog studente ben, vertel ik mezelf altijd dat ik gewoon rommel mag hebben.

Ik schrijf nu mijn scriptie, dus heb weinig tijd voor andere dingen. Op moment is het een perfecte ruimte om  te kunnen schrijven, zoals ik nu ook doe. Het maakt mij rustig, en ik kan goed nadenken tussen de natuur. Komende maanden worden op dat gebied een uitdaging, en ik ben blij dat ik dat gezellig in mijn kleine huisje kan doorzetten.

Ik heb een foto gemaakt van bovenaf. Die bank is net nieuw, en ook één kussen. Ik probeer nu alles licht te maken zodat ik een ruimtelijker gevoel krijg. Interieur zit in mijn bloed, en dat is soms best even frustrerend als je helemaal niets kwijt kan haha. Maar wat heb ik genoten om voor alles een slimmere oplossing te bedenken, van toilethouders tot douchebakjes, echt alles moet overwogen worden!

Ben je benieuwd hoe ik dat in de toekomst zie? Lees dan de volgende keer weer!

Groetjes de studente van Minitopia, Pauline.

pauline

Published on Mar 24, 2017 / Filed under: Minitopia / Tags:

Back to top